Flott sesong er tilbakelagt – nå planlegger vi 2016

Telleren som står på Lunde sluse registrerer all gangtrafikk inn til sluseområdet. Denne startet opp 2. juli i 2014 og registrerer daglig trafikk. Resultatet er at det er over 60 000 besøkende tAndeløpil Lunde sluse i løpet av sesongen. Og det viser for de månedene vi har å sammenligne med i fjor en økning i 2015 på 17,5% ! Dette betyr at Lunde sluse er det viktigste knutepunktet for Telemarkskanalen og dette skal vi ta vel vare på når vi nå planlegger for neste sesong.  Vi har hatt mange arrangementer også i år og disse betyr også mye for besøket.  Til neste år planlegger vi minst like variert program på arrangement. Og vi ser på utvikling av parken i samarbeid med Nome kommune. Gi oss gjerne innspill på hva som kan være fint å oppleve når dere besøker Lunde sluse.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.